Koffiepunten sparen en inleveren

Koffie punten sparen en inleveren. Koffiepunten van Douwe Egberts en Albert Hein sparen. Sparen voor mooie geschenken. Met de waardepunten, die je vindt op de verpakkingen van koffie, kan je sparen voor mooie koffie- en theeproducten en accessoires. Waardepunten plakt men op een spaarkaart.


Vergelijk en vindt de koffie die bij u past

TIKTAK Spaarprogramma

Op deze site vindt u ons huidige spaarassortiment en informatie over hoe u artikelen uit het spaarprogramma kunt bestellen.


AH Koffiepunten Albert Hein

Op iedere verpakking van AH Perla en AH Excellent Perla zitten 10 waardepunten. Op een aantal verpakkingen vind je twee keer 10 waardepunten. Deze plak je op een spaarkaart die je in de winkel bij de servicebalie kunt krijgen. Tegen inlevering van een volle spaarkaart (250 waardepunten) krijg je bij de kassa 2 euro korting op je boodschappen. 

 

Er zijn ook nog oude spaarkaarten in omloop.

Je herkent een oude spaarkaart aan een rode voorkant. Wat op de spaarkaart staat, is nog steeds geldig. Bij inlevering van een volle spaarkaart ontvang je een pak AH Perla (250 gram gemalen of bonen) gratis. Bij 2 kaarten vol met 500 punten ontvang je een pak koffie van 500 gram of 36 koffiepads. Bij 3 kaarten vol ontvang je 56 koffiepads en bij 4 kaarten 1000 gram koffie. 

 

Op de oude spaarkaart kunnen verpakkingen staan, die je niet meer in de winkel kunt vinden. Je kunt bij de servicebalie vragen welke dit zijn.


Koffiepunten van Douwe Egberts

Alle verpakkingen van Douwe Egberts koffie en Pickwick thee zijn voorzien van waardepunten. Door deze te sparen kun je in het bezit komen van de fraaie artikelen die op deze Internetsite staan afgebeeld.  

 


Koffievergelijk sparen

Hoe werkt ons spaarsysteem

Bij iedere besteding op Koffievergelijk.nl ontvangt u koffiepunten.

- per € 1,00 besteding op Koffievergelijk.nl ontvangt u 2 koffiepunten

- bij besteding van € 25,00 op Koffievergelijk.nl ontvangt u dus 50 koffiepunten

 

- inlevering van 100 koffiepunten is € 1,00 korting bij een volgende aanschaf

- iedere koffiepunt is dus € 0,01 cent waard

Koffiepunten zijn enkel te gebruiken als korting voor een volgende bestelling. Ze zijn niet inwisselbaar tegen contanten.

 

Uw aantal koffiepunten worden bijgehouden in uw account. Als u wilt weten hoeveel koffiepunten u reeds heeft verzameld, kunt u dit opvragen door in te loggen op uw account.