Koffiewinkels in Nederland

Koffie en thee winkels in Nederland. In de winkels worden voornamelijk specialiteiten in losse koffie en thee verkocht. Naast de koffie- en theesoorten worden er meestal koffiezetapparaten verkocht en overige aanvullend assortiment, zoals thee-eieren en servies. Er zijn franchise winkels maar ook koffiewinkels die op zich zelf staan. Hier vindt u een overzicht van de koffiewinkels in Nederland.

Simon Levelt

Simon Lévelt streeft ernaar het gehele proces van inkopen, melangeren, keuren, ... en meest bijzondere koffie en thee wordt onder de Simon Lévelt naam verkocht. Simon Lévelt staat voor eerlijke handel, biologische teelt en sociale projecten. Wist je dat we niet alleen koffie en thee laten verbouwen maar soms ook scholen?

 

Kaldi

Kaldi koffie & thee staat voor genieten van een kopje koffie, espresso, cappuccino of heerlijke unieke thee. We zeggen niet voor niets: uw koffie, onze passie. Kaldi is de kortste weg naar het perfecte kopje koffie of thee. U kunt koffie kopen in de webshop, of bij een van de Kaldi kofiie & thee vestigingen bij u in de buurt. Kaldi heeft lekkere koffie in allerlei merken, soorten, smaken en hoeveelheden. Koffie cups voor de Lavazza A Modo Mio, pads voor uw Senseo, gemalen koffie voor uw koffiezetapparaat of koffiebonen voor uw espressomachine? Kaldi heeft een ruime keuze uit eigen smaken en koffiebonen / koffiecapsules van de koffie merken zelf.

 

Douwe Egberts

Douwe Egberts bestaat al meer dan 260 jaar. Het merk is ooit geboren in een klein kruidenierswinkeltje in Joure in 1753. Tegenwoordig is het merk niet meer weg te denken uit de Nederlandse supermarkten. Smaken verschillen. Van persoon tot persoon, van moment tot moment. Of je nu zin hebt in een sterk kopje bij het ontbijt, een opkikker na de lunch of een zachte koffie om even gezellig met zijn tweetjes te ontspannen, Douwe Egberts staat altijd voor je klaar...

 

Brandmeesters

Al sinds 1994 is Brandmeester’s gespecialiseerd in het op kleine schaal branden van de beste (in eigen huis bereide) espressomelanges, evenals een rijk assortiment Arabica bonen uit alle delen van de wereld: Brazilië, Colombia, Costa Rica, Guatemala, Indonesië, Kenia, Papua Nieuw Guinea en vele andere landen. Een paar keer per jaar, en alleen op bestelling verkrijgbaar, branden wij Jamaica Blue Mountain en enkele andere specialiteitenkoffies; deze koffies zijn de beste Grand Cru’s in de wereld van koffie. Brandmeester's levert de beste kwaliteit koffie en thee; in onze eigen winkels maar ook 'business to business'. Steeds meer bedrijven erkennen de toegevoegde waarde van onze kwaliteit, onze service en de kracht van ons merk.  

 

Fair Trade

Fairtrade helpt boeren en arbeiders in ontwikkelingslanden een betere plek te verwerven in de handelsketen, zodat ze kunnen leven van hun werk en kunnen investeren in een duurzame toekomst. Fairtrade is zowel een keurmerk als een wereldwijde beweging. In Nederland is Stichting Max Havelaar eigenaar van het Fairtrade keurmerk, ook bekend als het Max Havelaar keurmerk. Fair Trade is importeur van producten uit Azië, Afrika, Latijns-Amerika en grootste aanbieder van Max Havelaar koffie en thee.

 


Uw winkel(keten) hier ? Hier aanmelden

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.