Koffiepunten sparen en inleveren

Koffiepunten sparen en inleveren. Koffiepunten van Douwe Egberts en Albert Hein sparen. Sparen voor mooie geschenken. Met de waardepunten, die je vindt op de verpakkingen van koffie, kan je sparen voor mooie koffie- en theeproducten en accessoires. Waardepunten plakt men op een spaarkaart.


Vergelijk en vindt de koffie die bij u past

TIKTAK Spaarprogramma

Op deze site vindt u ons huidige spaarassortiment en informatie over hoe u artikelen uit het spaarprogramma kunt bestellen.


AH Koffiepunten Albert Hein

Op iedere verpakking van AH Perla en AH Excellent Perla zitten 10 waardepunten. Op een aantal verpakkingen vind je twee keer 10 waardepunten. Deze plak je op een spaarkaart die je in de winkel bij de servicebalie kunt krijgen. Tegen inlevering van een volle spaarkaart (250 waardepunten) krijg je bij de kassa 2 euro korting op je boodschappen. 

 

Er zijn ook nog oude spaarkaarten in omloop.

Je herkent een oude spaarkaart aan een rode voorkant. Wat op de spaarkaart staat, is nog steeds geldig. Bij inlevering van een volle spaarkaart ontvang je een pak AH Perla (250 gram gemalen of bonen) gratis. Bij 2 kaarten vol met 500 punten ontvang je een pak koffie van 500 gram of 36 koffiepads. Bij 3 kaarten vol ontvang je 56 koffiepads en bij 4 kaarten 1000 gram koffie. 

 

Op de oude spaarkaart kunnen verpakkingen staan, die je niet meer in de winkel kunt vinden. Je kunt bij de servicebalie vragen welke dit zijn.


Spaarpunten Perfekt koffie

Waarvoor spaar ik met de spaarpunten op de koffie van Perfekt? U spaart hiermee voor gratis Perfekt koffie. De spaarkaart vindt u in onze filialen.  U kunt ook een spaarkaart downloaden.


Koffiepunten van Douwe Egberts

Alle verpakkingen van Douwe Egberts koffie en Pickwick thee zijn voorzien van waardepunten. Door deze te sparen kun je in het bezit komen van de fraaie artikelen die op deze Internetsite staan afgebeeld.